Τα πέντε φυτά που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα!

Τα πέντε φυτά που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα!

Πέρα από το γεγονός πως χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς σκοπούς, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία. Ορισμένα, μάλιστα, είναι γνωστά για την ηρεμία και την καθαριότητα που προσφέρουν. Αυτά είναι τα 5 καλύτερα φυτά εσωτερικόυ χώρου για το υπνοδωμάτιο σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα.

ARECA PALM

Το συγκεκριμένο φυτό, φιλτράρει τον αέρα, απομακρύνει τις τοξίνες και το διοξείδιο του άνθρακα. Επίσης εκκρίνει αρκετή υγρασία στον αέρα, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας ξηραίνει τον αέρα.

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

Εκτός από την ικανότητα επούλωσης , η Aloe Vera είναι το πιο αποτελεσματικό φυτό, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό από δυνητικά επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως η φορμαλδεΰδη. Εκπέμπει οξυγόνο το βράδυ, το οποίο δεν είναι συνήθισμένο χαρακτηριστικό για τα φυτά. Απελευθερώνει επίσης πτητικά, τα οποία έχουν μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

FICUS BENJAMIN

Το Ficus Benjamin είναι το no1 φυτό καθαρισμού αέρα . Απομακρύνει περισσότερο από το 70% από ουσίες όπως το βενζόλιο, η αμμωνία, το λουόλιο, και άλλες επιβλαβείς προσμίξεις από τον αέρα, οι οποίες εκπέμπονται από χαμηλής ποιότητας συνθετικό υλικό, όπως το λινέλαιο και το νοβοπάν. Επεξεργάζεται όλες αυτές τις ενώσεις, καθώς και καταστρέφει τα μισά από τα υπάρχοντα μικρόβια. Θα βελτιώσει τη συνολική ποιότητα του ύπνου σας και θα δώσει φρεσκάδα και ομορφιά στην κρεβατοκάμαρά σας!

ΣΑΝΣΙΒΕΡΙΑ

Το φυτό αυτό είναι καλό για το αναπνευστικό και ανοσοποιητικό σας σύστημα. Βοηθά στην μείωση των πονοκεφάλων και στην υψηλή αρτηριακή πίεση. Όπως η αλόη, παράγει οξυγόνο και αφαιρεί το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα τη νύχτα. Ο ύπνος σας σίγουρα θα είναι πιο ξεκούραστος με μια Σανσιβέρια στην κρεβατοκάμαρά σας!

ΦΤΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Η Φτέρης της Βοστώνης είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και άλλες ουσίες. Ως εκ τούτου, αυτό το λουλούδι αποτελεί έναν εξαιρετικό ρυθμιστή για το νευρικό σας σύστημα και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος σας

Τα περισσότερα από τα παραπάνω φυτά, είναι διαθέσιμα στο ανθοπωλείο μας, Philanthia στην Σκύδρα! Αν σας άρεσε κάποιο μην διστάσετε να ρωτήσετε!

 


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Σύνολο 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!