Γιατί να βάλω λουλούδια στον γάμο μου?

Γιατί να βάλω λουλούδια στον γάμο μου?

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σχηματίζονται στο μυαλό μας, όταν ακούμε την λέξη γάμος είναι τα λουλούδια. Τυχαίο? Μάλλον όχι. Είτε φαντάζεστε μια νύφη με ένα εντυπωσιακό μπουκέτο στα χέρια, είτε μεγάλες συνθέσεις τοποθετημένες στον διάδρομο της εκκλησίας, το νόημα είναι ίδιο. Τα λουλούδια παίζουν τον βασικότερο ρόλο στο να προσθέσετε χρώμα, ζωντάνια και φρεσκάδα στον γάμο σας.

Αν έχετε ήδη αποφασίσει πως τα λουλούδια είναι κάτι το οποίο δεν χωράει μόνο στην καθημερινότητά σας, αλλά και στον γάμο σας, τότε μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο ώστε να σχεδιάσετε καλύτερα την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Αν όχι, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών και να ανακαλύψετε την ξεχωριστή χροιά που μπορεί να δώσει στην τελέτη!

Τα λουλούδια και τα βότανα χρησιμοποιούνταν σε γάμους πάντα, ως ένας τρόπος να δείξουμε την αγάπη μας σε όλους. Την πραγματική πρώτη καταγεγραμμένη χρήση των λουλουδιών σε γάμους, την έκαναν οι  αρχαίοι Έλληνες. Χρησιμοποιούσαν  λουλούδια και φυτά για να κάνουν ένα στέμμα για τη νύφη, το οποίο θεωρούνταν ένα δώρο της φύσης. Οι παράνυφες πραγματοποιούσαν τις διακοσμήσεις με λουλούδια, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν οι γιρλάντες, η νυφική ανθοδέσμη και η μπουτονιέρα.


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Σύνολο 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!